Как да направите поръчка на чаша?

Как да направите поръчка на чаша?

Как да направите поръчка на чаша? Решавате, че желаете да поръчате чаша със снимка. Ето какво да направите. Можете да изтеглите рисунката, която харесвате, от виртуалното пространство. Огромен избор от опаковки за подаръци ще ви позволи да поднесете подарък красиво.

Как да направите поръчка на чаша?

Висококачествени екологично чисти материали. Контрол на всеки продукт

Нестандартните и оригинални чаши с индивидуални щампи са страхотен подарък за приятели, семейство и дори за шефа ви, който можете да поднесете за всеки повод. Можете, разбира се, да закупите готова версия, но е малко вероятно да бъде толкова оригинална.

Печатът върху чаши е чудесен начин да направите уникален сервиз, който да подарите на себе си, на близък, колега или бизнес партньор.

Чашата е нещо, което почти всеки има. На работното място, у дома, в колата или раницата. Някои хора не се интересуват как изглежда чашата им, други се радват да получат като подарък чаша „нещампована“ с тяхна снимка или фирмено лого, докато трети вземат нещата в свои ръце и поръчват чаши с печат, така че или техните близки могат да имат най-необикновените чаши.

За производството на чаши с печат на снимки се използват най-добрите продукти от клас А, чиято особеност е снежнобялото покритие и правилната геометрична форма. Уникален дизайн може да бъде реализиран чрез методите на декал, сублимация, термичен печат, копринен печат или гравиране.

Нанасяме висококачествени и безопасни за здравето щампи върху чаши;

Възможността да използвате някой от многото готови шаблони за печат или да създадете сами печат в редактора;

Голям избор от различни видове и цветове чаши;

Бърз печат на най-добри цени;

Доставка на адрес с наш куриер.

Чашата с лого е незаменим атрибут.

Чаши – използваме ги всеки ден – у дома и на работа. Чаши с фирмено лого, термочаши, термоси са удобни и необходими рекламни носители и подаръци.

Чашата придружава човек от дълго време и днес е трудно да си представим закуска или обяд в офиса без нея. Много хора не могат да започнат работен ден, без първо да изпият чаша ободряващо кафе, други пият чай десет пъти на ден. И има огромно разнообразие от напитки, както и чаши.

Към началото