Фитнес уреди за гръб

Фитнес уреди за гръб

Фитнес уреди за гръб. Пулоувър. Този фитнес уред ви помага да подобрите гъвкавостта, да постигнете дълбоко разтягане и да свивате силно широките мускули при всяко повторение. Тъй като това е изолиращо упражнение, използвайте го като завършващо в дните си с големи набирания и мъртва тяга, като се стремите към 4 серии от 8-12 повторения, за да изтласкате възможно най-много кръв в тези големи гръбни мускули.

Фитнес уреди за гръб

T-щанга. Много трениращи забравят, че T-образният фитнес уред е технически движение на машина. Има опорна точка, която ви пречи да имате пълен контрол върху теглото, така че това не е „свободно“ тегло. Независимо дали пъхате края на щангата в ъгъла или използвате противопехотна мина или станция, T-образната греда е отлично упражнение, с което да продължите.

Low Seated Row. Харесвам ниската версия на редовата машина, защото можете да използвате различни приставки за различни цели. Въжето може да ви помогне да издърпате по-здраво и да получите по-добро свиване, широката дръжка помага за развитието на горната част на гърба, а дръжката за тесен хват ви помага да се фокусирате върху широчините. Low Seated Row е универсален фитнес уред за насочване към всяка слабост при тренировка на гърба, така че нека ви служи за развиване на добре балансирана горна част на тялото.

Back Extension фитнес уред

Ако искате да работите върху това коледно дърво в долната част на гърба, това е чудесен избор за изолиране на тази област. Ако страдате от проблеми с долната част на гърба, това упражнение също може да ви помогне да укрепите тази област, като същевременно ви предпази във фиксирана линия на движение.

Може да не получите голямата мускулна помпа, която получавате от работата на другите си основни мускули на гърба, но долната част на гърба не е нещо, което трябва да се игнорира. Развитието на тази област може да ви помогне да постигнете целите си за физика и производителност.

Към началото