Кога Sparco навлиза в модните среди

Кога Sparco навлиза в модните среди

Кога Sparco навлиза в модните среди. SPARCO се присъединява към индустрията на модата и стила, създавайки с IDT S.p.A. марката SPARCO Fashion, колекция от спортни и ежедневни обувки, ексклузивно достъпна онлайн, само на уебсайта им.

SPARCO Fashion е създаден с цел да предложи на ентусиастите на моторните спортове възможността да утвърждават своя стил всеки ден, чувствайки се като шофьор дори извън пистата. ДНК-то на Sparco просто се прилага в света на модата със същата страст, същия дизайн и същото високо качество.

Кога Sparco навлиза в модните среди

Това са характеристиките на колекция обувки, предназначена за истински вдъхновени фенове на моторните спортове. Независимо дали става въпрос за спортната SP-F линия или по-елегантните IMOLA & MONZA, стилът на шампионите вече се носи от тонове фенове по целия свят. През 2020 г. SPARCO Fashion, освен че се наложи на основните европейски пазари, отвори свои уебсайтове в Австралия и Нова Зеландия.

Облеклата Sparco- за ежедневието и за състезателните дни

Облеклото винаги е било силна страна на SPARCO, средство за постигане на непостижими преди цели, за осъществяване на мечти и тяхното развитие ден след ден. SPARCO Fashion приема това наследство, за да изпълни важна мисия: да направи известни ценностите и страстта на още по-широка аудитория. Няма причина да спрете да споделяте това. Колекцията обувки SPARCO Fashion, налична в много модели и цветове, но винаги с една и съща ДНК, служи точно на целта да разпространи идеал за стил и красота. Няма значение дали сте професионалист или любител, няма значение колко конски сили има колата ви, важното е да се чувствате себе си и да искате да станете свидетели на това, което движи вашите избори, вашата страст, където и да сте искам.

Колекцията обувки, водена от страстта към скоростта, се разширява, докато търсенето на нови материали и дизайнерски техники продължава. Непрестанната еволюция е нашата константа.

Първи стъпки на Sparco в автомобилните състезания

1977г. Мечтата на двама млади шофьори от Торино (Италия), които решават да направят света на състезателното шофиране по-безопасно място. Така се роди Sparco. След повече от 40 години мечтата е консолидирана реалност, която съчетава страст и технология, без да пренебрегва традиционната елегантност на италианската марка: дизайнът, иновациите и високото качество са ДНК-то на една „емблематична“ марка в света на моторните спортове.

От ръкавици до костюми, от колани до седалки, SPARCO е водещата марка в производството на професионално шофьорско оборудване и състезателни автомобили за всякакъв вид състезания.

Към началото