Как се сглобяват кошниците с цветя?

Как се сглобяват кошниците с цветя?

Как се сглобяват кошниците с цветя? Доставка на цветя в кошници Варна. Нашият онлайн магазин за цветя във Варна работи от много години и всеки, който обича да прави приятни изненади ни познава добре. Цветята в кошници и доставка станаха много популярни напоследък. Разказваме Ви защо е така и как такъв букет може да бъде истинско спасение при избора на подарък.

Как се сглобяват кошниците с цветя?

Традицията да се подаряват цветя в кошници произхожда от Франция. Младите господа, връщайки се от задгранични пътувания, носеха на дамите си цели кошници с цветя. Оттогава кошницата с цветя се превърна в желан подарък за много жени. Само си представете колко уханни и красиви цветя има!

Как се изпращат с доставка във Варна?

В основата на такава композиция, разбира се, е кошница, която е изработена предимно от ратан. На дъното на кошницата е поставен филм, така че водата да не се излива от състава. След това се поставя флорална гъба, оазис, който задържа влагата. В оазиса се вкарват цветни стъбла и по този начин се изгражда необходимата композиция.

Как се съхранява такъв букет, който предстои да бъде доставен от нашия онлайн магазин във Варна до адрес?

Благодарение на оазиса, който задържа влагата вътре, цветята остават свежи по-дълго. Достатъчно е да се уверите, че гъбата е влажна и в никакъв случай не изсъхва, тогава букетът ще продължи възможно най-дълго. Можете да държите гъбата максимално дълго време леко влажна. Това е добре за цветята. Тя ги поддържа по-дълго време влажни и удължава свежестта и живота им с дни. Можете да им се радвате много по-дълго благодарение на гъбата.

Към началото