Интравенозните инфуции с витамини

Интравенозните инфуции с витамини

По какъв начин венозните инфузии с витамини и минерали укрепват имунната система и дали е така

Интравенозните инфуции с витамини

Ако искате да укрепите имунната си система по време на сезона на настинка и грип или в навечерието на дълго пътуване, страдате от хронично заболяване и се нуждаете от допълнителна имунна подкрепа, искате да се подготвите за предстояща операция, да сведете до минимум стреса и да ускорите възстановяването от операцията или продължително заболяване.  Тогава може би венозните инфузии с витамини и минерали ще Ви помогнат.

 Съставът и дозировката на всеки от витаминните венозни инфузии са подбрани по такъв начин, че да осигурят подкрепа за тялото и да възстановят имунитета в оптимално време.

Основата на тази група коктейли са:

● макронутриенти магнезий и калций, които играят ключова роля за усвояването на други витамини и минерали на клетъчно ниво;

● витамин С е мощен антиоксидант;

● Витамини от група В, които ускоряват метаболитните процеси, увеличават производството на енергия, насърчават производството на невротрансмитери и контролират метилирането.

Интравенозните инфуции с витамини. В зависимост от заболяването / състоянието на заболяването или желания ефект, коктейлите от тази категория могат да съдържат цинк, селен и хром – тези микроелементи участват в репликацията на ДНК, синтеза на хормони и производството на енергия, както и глутатион – най-мощният антиоксидант в човешкото тяло и главен асистент в борбата с оксидативния стрес.

Венозните инфузии с витамини и минерали дава възможност бързо да се повлияе и да се подобри възстанови хранителния баланс в организма, да се балансира функционалното състояние на редица органи и системи, включително имунната система. Също не на последно място това повлиява и помага да се очисти организма от токсични продукти. По този начин значително се намалява възможността от възпалителни и различни инфекциозни заболявания.

При венозна инфузия с витамини и минерали се вливат различни разтвори, съдържащи най-често високи дози от Витамин С, различни витамини от групата на Витамин В, минерали: цинк, магнезий, желязо, както и някои аминокиселини.

Към началото